Maj 2017

Åbent hus!

Mød Qigong instruktør og massør Lis Meng, og psykoterapeut og Aloe Vera forhandler Elisabeth Spangsbøg.

Lis Meng fra ”Mengs Univers” og jeg, er gået sammen om at holde åbent hus for interesserede, der vil høre om hvad vi går og laver.

Lørdag den 20 maj kl 13.30 til 16.00, slår vi dørene op i lokalerne hos”Mengs Univers”, Bredgade 91, 5560 Aarup (under Totalbanken)!

Programmet vil være følgende:

Kl 13.30: Foredrag v. Elisabeth Spangsbøg.
Igennem mange videnskabelige undersøgelser er det dokumenteret at psykoterapi virker og har varig virkning for klienten.
Jeg vil præsenterer nogle af de teknikker der anvendes i psykoterapeutisk praksis, hvordan en terapeutisk samtale foregår, samt fortælle om min egen baggrund og praksis, for at arbejde indenfor det her felt.

Kl 14.15: Lis Meng fortæller om sine tilbud i ”Mengs Univers”.

Qigong. Få et indblik i, hvad denne kinesiske blide bevægelsesform er og kan. Lis guider dig igennem en lille serie, så du kan prøve det på egen krop.

Klang. Oplev klangskålene på egen krop og hør om, hvordan Lis arbejder med skålene. Klangskålene er fra Nepal og bliver her brugt som healingsskåle. Det er et stærkt værktøj til at løse op for spændinger i kroppen – både fysisk og psykisk.

Massage. Lis fortæller om sin tilgang til massage og hvordan hun arbejder for at du kan opnå effekt af massage i længere tid.

Kl 15.00 til 16.00:
Her vil der være mulighed for at se, og bestille Aloe Vera produkterne fra ”Better Living by Spangsbøg”.
Samtidig vil der være mulighed for en snak om foredragene, spørgsmål, og en lille forfriskning.

Der er ingen tilmelding, bare kom og besøg os.
Vi vil glæde os til at se dig.

På gensyn i ”Mengs Univers”

De bedste hilsner fra Lis Meng og Elisabeth Spangsbøg