+45 20 76 64 45 ems@spangsboeg.dk

Om mig

Når jeg i en stille stund ser tilbage på mit liv, erkender jeg, at uddannelser, kurser og kloge bøger har fyldt meget. Og det er er jeg glad for. Alt sammen har det givet mig et solidt, fagligt fundament at stå på.
Når jeg så mærker ind i, hvad der giver mit liv den største værdi, så er det mødet med mennesker.

Om mig

Hvem er Elisabeth?

Det er i relationerne, at jeg lærer og udvikler mig mest. Relationer er kærlighed og nærhed. Og relationer er sorg og smerte, når kontakten brydes eller bliver svær at være i.

Mine egne kriser, sorger og svigt, har givet mig en indsigt i, både hvor forskelligt vi mennesker reagerer, men også hvor ens vores reaktionsmønstre kan være.

I mit arbejde med mennesker bruger jeg naturligvis al den faglige viden og erfaring, jeg har tilegnet mig, men det værktøj, jeg bruger allermest, er min intuition og min livserfaring. I terapisituationen mærker jeg det menneske, der sidder over for mig. Jeg lytter og registrerer hvilke følelser, der opstår i mig i denne relation, og jeg stiller skarpt på, hvilke følelser, der er klientens, og hvilke der er mine egne. Der er meget viden at hente, når vi indimellem ser lidt væk fra ordene og mærker hinanden og os selv.

 

Jeg elsker et godt grin, har spillet revyer og teater i en stor del af mit liv, nydt at sidde på ryggen af min hest og glædet mig over at være leder og have dejlige medarbejdere omkring mig. Jeg har nydt at skrive tekster, og jeg elsker et godt glas vin.

Livet er mangfoldigt, og det er en livslang proces at være og modnes med smerter og glæder, men vi kan med nogen øvelse blive helt gode til det.

En psykodynamisk tilgang

Jeg arbejder psykodynamisk og med udgangspunkt i, at vi som mennesker relaterer til vores omgivelser ud fra de følelser og behov, vi mere eller mindre bevidst mærker. En større bevidsthed om egne mønstre og strategier hjælper os til at kunne stå stærkere ved os selv, og tydeligere, mere rummelige og nærværende i forhold til andre.

Det er omdrejningspunktet for mit arbejde, både i individuel terapi og i arbejdet med grupper i supervision eller på virksomheder, hvor der arbejdes bevidst med mental trivsel på arbejdspladsen.